Σοκολάτα 42% cocoa

Σοκολάτα bitter
Σοκολάτα με 42% κακάο άριστης ποιότητας με πλούσιο άρωμα


παρααγγελία online απο το eshop
  1. Περιγραφή
  2. Συσκευασίες
  3. Συστατικά
  4. Παρασκευή
Ρόφημα σοκολάτας με υψηλή περιεκτικότητα (42%) από τα καλύτερα κακάο. Φανταστικό άρωμα και πλούσια γεύση.
Σε αεροστεγή σακουλάκια 250gr, 500gr, 1kg

Για παρασκευή ζεστού ροφήματος:

Παρασκευή σε επαγγελματική μηχανή καφέ, στο ακροφύσιο του ατμού:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και ζεσταίνουμε στον ατμό έως τους 70 βαθμούς

Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
  • Προσθέτουμε (800gr) προϊόν σε (4500ml) γάλα πλήρες και ζεστάνουμε έως τους 60-65 βαθμούς

Για παρασκευή σοκολάτας γάλακτος (ibrik):

  • προσθέτουμε (38-40gr) προϊόντος

  • 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες

Παρασκευή στο μπρίκι:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά στο μπρίκι και ανακατεύουμε συνέχεια έως τους 60-65 βαθμούς.

Για παρασκευή κρύου ροφήματος σοκολάτας:

  • προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (45gr) προϊόντος

  • 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες

  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

Παρασκευή στην φραπεδιέρα:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και χτυπάμε στην φραπεδιερα με πάγο, σερβίρουμε με έξτρα πάγο.

Παρασκευή στο μπλέντερ:
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
  • Σε (4000ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.

next
prev