Λευκή Σοκολάτα

Λευκή Σοκολάτα
Ρόφημα Λευκής Σοκολάτας Ciocco Bianca με πλούσια γεύση


παρααγγελία online απο το eshop
  1. Περιγραφή
  2. Συσκευασίες
  3. Συστατικά
  4. Παρασκευή
Λευκή Σοκολάτα Ciocco Bianca
Σε αεροστεγή σακουλάκια 250gr, 500gr, 1kg

Για παρασκευή ζεστού ροφήματος:

Παρασκευή σε επαγγελματική μηχανή καφέ, στο ακροφύσιο του ατμού:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και ζεσταίνουμε στον ατμό έως τους 70 βαθμούς

Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
  • Προσθέτουμε (800gr) προϊόν σε (4500ml) γάλα πλήρες και ζεστάνουμε έως τους 60-65 βαθμούς

Για παρασκευή σοκολάτας γάλακτος (ibrik):

  • προσθέτουμε (38-40gr) προϊόντος

  • 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες

Παρασκευή στο μπρίκι:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά στο μπρίκι και ανακατεύουμε συνέχεια έως τους 60-65 βαθμούς.

Για παρασκευή κρύου ροφήματος σοκολάτας:

  • προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (45gr) προϊόντος

  • 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες

  • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

Παρασκευή στην φραπεδιέρα:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και χτυπάμε στην φραπεδιερα με πάγο, σερβίρουμε με έξτρα πάγο.

Παρασκευή στο μπλέντερ:
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
  • Σε (4000ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.

next
prev